Stichting

Zoetermeerse

Zakenvrouwen

Meet the team behind Zoetermeerse Zakenvrouwen

Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen is een platform voor ambitieuze en ondernemende vrouwen regio Zoetermeer. Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen gelooft in ‘women empowerment’ en wil deze carrièrevrouwen met elkaar verbinden om samenwerking te stimuleren. Samen gaan we in gesprek met elkaar over relevante onderwerpen omtrent het ondernemerschap tijdens onze bijeenkomsten en organiseren wij trainingen op het gebied van marketing, branding en personal development. Het team achter Zoetermeerse Zakenvrouwen stelt zich voor....

Patricia Munster - voorzitter Zoetermeerse Zakenvrouwen

Patricia Munster

Vindingrijk en creatief, ik ben voortdurend op zoek om een verschil te maken en iets te creëren waar ik trots op ben en waar andere mensen blij van worden.

Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en ik heb daarom enorme zin om mij in te zetten voor Zoetermeerse Zakenvrouwen.

Ik geniet ervan om mooie foto’s te maken waar mensen op stralen. Het is zo leuk als ik het resultaat opstuur en vervolgens de reactie krijg: “Wat ben ik mooi!”.

Naast mijn werk als portret- en modefotograaf ben ik ook uitgever van TRNDZ, het leukste feelgood tijdschrift voor Zoetermeer. Het is een magazine met een glossy uitstraling voor onze stad, met interviews, inspirerende verhalen, mooie foto’s, lekker eten, gezellige activiteiten, mode en lifestyle.

Een blad dat Zoetermeerders verbindt, een blad waar Zoetermeerders trots op zijn. Waar ondernemers graag aan mee willen werken omdat ook zij Zoetermeer op een positieve manier op de kaart willen zetten, om elkaar te motiveren, te inspireren en te helpen om het maximale te bereiken.

Het platform Zoetermeerse Zakenvrouwen is hierop ook weer een mooie aanvulling, ook willen wij vrouwen verbinden, inspireren en elkaar helpen op allerlei gebieden.

Leonore Brand

Mijn naam is Leonore Brand. Ik ben webdesigner. Ik werk nu een paar jaar als zelfstanding ondernemer. Ik vind de vrijheid die je als ondernemer hebt fantastisch. Ik kan werken waar ik wil. Ik neem mijn laptop mee en kan gaan staan waar ik wil.

Ik vind het leuk om iets vanaf het begin te creëren. Om Iemands idee uit te werken tot een mooie en goedwerkende website. Ik vind het leuk om mensen te helpen.

Sinds een paar jaar houd ik me ook bezig met Cyber Security. Heb inmiddels al een aantal opleidingen afgerond.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Het liefst in de bergen. Verder is muziek een passie van mij. Zowel luisteren naar muziek als zelf muziek creëren. Ik speel zelf gitaar. Ook vind ik het leuk om muziek op te nemen. Ik ben namelijk ook afgestudeerd geluidstechnicus.

Wat ik zo mooi vind aan Zoetermeerse Zakenvrouwen is dat je er kan netwerken maar tegelijker tijd leer je over nieuwe dingen die handig kunnen zijn voor je bedrijf. Tot nu toe heb ik altijd wat nieuws geleerd bij de bijeenkomsten.

Irene van Wijk - bestuurslid Zoetermeerse Zakenvrouwen

Irene van Wijk

Irene van Wijk is een energieke en veelzijdige vrouw, mede-eigenaar van Garage G. van Wijk Auto, een universeel garagebedrijf in Zoetermeer.

Naast haar rol in het bedrijf is ze een trotse moeder en echtgenote. Irene heeft ruim 13,5 jaar ervaring in het verzorgen van de administratie van het bedrijf en heeft ook haar bijdrage geleverd aan onderwijs-initiatieven zoals Zoetermeer On Stage en SterkTechniek Onderwijs.

Met een achtergrond in hospitality en onderwijs heeft Irene geleerd dat het leggen van verbindingen met mensen centraal staat. Haar toekomstambities omvatten de groei van het garagebedrijf en haar persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van een opleiding in operationeel management in de automotive branche.

Hoewel Irene zich niet bezighoudt met het sleutelen aan auto's, speelt ze een essentiële rol in het sturen van processen en het team, waarbij ze haar geduld, empathie en kracht benut.

Daarom is ze ook actief betrokken bij de Zoetermeerse Zakenvrouwen, waar ze haar netwerk wil uitbreiden, ondersteunen in de verschillende activiteiten van de stichting en andere ambitieuze vrouwen wil inspireren.

Garage G. van Wijk Auto, gevestigd in Zoetermeer, biedt een scala aan diensten, waaronder APK-keuringen, onderhoud, reparaties, bandenservice en meer. Als erkend leerbedrijf en keuringsstation biedt het garagebedrijf hoogwaardige service aan zijn klanten.

Saskia Akerboom - Vlug

Mijn naam is Saskia (getrouwd, 2 kinderen) en sinds 14 februari 2024 run ik mijn eigen onderneming OASE.

De naam staat voor Organisatie, Advies, Structuur, Effect.

Mijn kracht ligt in communiceren, organiseren en structureren. Mijn kennis breed inzetten bij opdrachtgevers waarbij de agenda volloopt en samen iets moois maken, daar krijg ik energie van!

Voor Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen zet ik mij vrijwillig in om de Social Media vorm te geven. Voor zowel Facebook als Instagram bedenk ik posts, maak ik de content en plan ik deze in via Meta Business. De inhoud van de posts bepaal ik in overleg met het bestuur.

Daarnaast ben ik aanwezig op de netwerkbijeenkomsten en ondersteun ik bij de organisatie van events, zoals de awarduitreiking van de Zoetermeerse Zakenvrouw van het jaar 2023.

Een ideale combinatie voor mij: mijn kennis inzetten voor de stichting en ondertussen andere vrouwelijke ondernemers ontmoeten in een laagdrempelige omgeving en mijn kennis op verschillende vlakken verder uitbreiden.

Graag tot ziens op één van de bijeenkomsten.

Saskia Akerboom-Vlug OASE

" Empowerment betekent iemand tot iets in staat stellen en dat is precies het geen we met Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen willen doen.”

Office: Bredewater 26

Email:info@zoetermeersezakenvrouwen.nl

Copyright 2023 . All rights reserved