Stichting

Zoetermeerse

Zakenvrouwen

Meet the team behind Zoetermeerse Zakenvrouwen

Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen is een platform voor ambitieuze en ondernemende vrouwen regio Zoetermeer. Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen gelooft in ‘women empowerment’ en wil deze carrièrevrouwen met elkaar verbinden om samenwerking te stimuleren. Samen gaan we in gesprek met elkaar over relevante onderwerpen omtrent het ondernemerschap tijdens onze bijeenkomsten en organiseren wij trainingen op het gebied van marketing, branding en personal development. Het team achter Zoetermeerse Zakenvrouwen stelt zich voor....

Patricia Munster

Vindingrijk en creatief, ik ben voortdurend op zoek om een verschil te maken en iets te creëren waar ik trots op ben en waar andere mensen blij van worden.

Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en ik heb daarom enorme zin om mij in te zetten voor Zoetermeerse Zakenvrouwen.

Ik geniet ervan om mooie foto’s te maken waar mensen op stralen. Het is zo leuk als ik het resultaat opstuur en vervolgens de reactie krijg: “Wat ben ik mooi!”.

Naast mijn werk als portret- en modefotograaf ben ik ook uitgever van TRNDZ, het leukste feelgood tijdschrift voor Zoetermeer. Het is een magazine met een glossy uitstraling voor onze stad, met interviews, inspirerende verhalen, mooie foto’s, lekker eten, gezellige activiteiten, mode en lifestyle.

Een blad dat Zoetermeerders verbindt, een blad waar Zoetermeerders trots op zijn. Waar ondernemers graag aan mee willen werken omdat ook zij Zoetermeer op een positieve manier op de kaart willen zetten, om elkaar te motiveren, te inspireren en te helpen om het maximale te bereiken.

Het platform Zoetermeerse Zakenvrouwen is hierop ook weer een mooie aanvulling, ook willen wij vrouwen verbinden, inspireren en elkaar helpen op allerlei gebieden.

Leonore Brand

Mijn naam is Leonore Brand. Ik ben webdesigner. Ik werk nu een paar jaar als zelfstanding ondernemer. Ik vind de vrijheid die je als ondernemer hebt fantastisch. Ik kan werken waar ik wil. Ik neem mijn laptop mee en kan gaan staan waar ik wil.

Ik vind het leuk om iets vanaf het begin te creëren. Om Iemands idee uit te werken tot een mooie en goedwerkende website. Ik vind het leuk om mensen te helpen.

Sinds een paar jaar houd ik me ook bezig met Cyber Security. Heb inmiddels al een aantal opleidingen afgerond.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Het liefst in de bergen. Verder is muziek een passie van mij. Zowel luisteren naar muziek als zelf muziek creëren. Ik speel zelf gitaar. Ook vind ik het leuk om muziek op te nemen. Ik ben namelijk ook afgestudeerd geluidstechnicus.

Wat ik zo mooi vind aan Zoetermeerse Zakenvrouwen is dat je er kan netwerken maar tegelijker tijd leer je over nieuwe dingen die handig kunnen zijn voor je bedrijf. Tot nu toe heb ik altijd wat nieuws geleerd bij de bijeenkomsten.

Irene van Wijk

"Een enthousiaste duizendpoot en altijd in voor iets nieuws, zo kun je mij wel omschrijven. Ook als een trotse moeder met een samengesteld gezin en echtgenote van Gert van Wijk. Wij hebben een universele garage familiebedrijf waarbij ik mede eigenaar ben.

Ruim 13,5 jaar verzorg ik deels de administratie van G. van Wijk Auto waarbij ik altijd kijk in wat ik nog meer kan toevoegen voor mijn omgeving. Zo heb ik het garagebedrijf laten aansluiten bij Zoetermeer On Stage en het SterkTechniek Onderwijs regio Zoetermeer om toch mijn steentje bij te dragen in het onderwijs.

Als onderwijsassistent heb ik in het primair onderwijs leerlingen ondersteuning en begeleiding gedaan. Na een aantal jaar heb ik daarbij de activiteitencoördinatie bij de basisschool en ook feesten voor het bestuur bureau mede georganiseerd. Hier kreeg ik altijd ontzettend veel energie van. Het moment wanneer alles was verlopen, het contact met de ouders, de docenten en het management team en natuurlijk ook met het bestuur, maakte mijn werkzaamheden altijd extra boeiend en de moeite waard.

Wat ik geleerd heb tijdens mijn werkervaringen en mijn hospitality achtergrond is dat de verbinding met mensen eigenlijk altijd centraal staat. Ik houd enorm van mensen om mij heen, een gesprek, een grapje of een serieuze aangelegenheid; Ik pas mij aan en doe mee!

Mijn ambities voor de toekomst zijn heel breed. Hoe ik het zie over vijf jaar…. dan zitten wij op onze nieuwe locatie met het garagebedrijf en zijn we drie keer zo groot geworden, in die tussentijd is er voor mij dus nog best wat werk aan de winkel. Zo is het dat ik per september een opleiding ben gestart in de automotive branche voor operationeel management, zo kan ik nog beter aan de knoppen draaien om sturing te geven waar nodig.

Een vrouw in het garagebedrijf? Het sleutelen laat ik ook graag over aan de monteurs, de sturing van processen en het team dat kunnen ze wel aan mij overlaten, een vrouw heeft soms toch net meer geduld, empathie en kracht.. Dat maakt het garagebedrijf nog sterker dan dat het al was.

De aansluiting bij de Zoetermeerse Zakenvrouwen is voor mij persoonlijk een mooie aanvulling voor mijn kennis en om mijn netwerk te verbreden. Ik zie een mooie workshop voor mij die ik mag verzorgen (in de nieuwe garage speciaal voor de Zoetermeerse Zakenvrouwen) als een mooi uitgangspunt om naar toe te werken. Oliepeilen, band verwisselen, vloeistoffen check, stukje rondleiding en ondertussen netwerken met een hapje en een drankje. Zelf word ik altijd heel enthousiast om dingen te doen! Dus dit past goed in mijn profiel.

Garage G. van Wijk is een universeel garagebedrijf gevestigd aan de Kryptonstraat 74 in Zoetermeer op het Industrieterrein Lansinghage. Het garagebedrijf is aangesloten bij de Bovag en de landelijke garageformule Autovakmeester. We zijn een SBB erkend leerbedrijf en een RDW keuringsstation. Aangesloten bij het kentekenloket om je auto, scooter of motor te laten overschrijven.

De werkplaats bestaat uit 3 bruggen waar Gert en zijn medewerkers het onderhoud en de reparaties van de auto’s doen zoals APK keuringen, onderhoudsbeurten, airco services, bandenwissel en -opslag, ruiten, reparaties, computer diagnose, laswerkzaamheden.

Graag tot ziens!"

Irene van Wijk

Garage G. van Wijk Auto

" Empowerment betekent iemand tot iets in staat stellen en dat is precies het geen we met Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen willen doen.”

Office: Bredewater 26

Email:info@zoetermeersezakenvrouwen.nl

Copyright 2023 . All rights reserved